Klinikken

John Petri Petersen

Kiropraktor, Ejer

Uddannet ved Palmer College of Chiropractic, USA i 1986, hvorefter han vendte tilbage til Danmark og gennemgik turnus i Nykøbing Mors. Herefter ansættelse på klinikker i hhv. Randers og Holstebro, inden han købte Kiropraktisk Klinik i Hadsund i 1989 som dengang lå i Storegade. I 2001 flyttede klinikken til huset på Tinggade hvor der i 2006 blev plads til at ansætte Susanne som kiropraktor. Efter Susanne blev medejer, flyttede de sammen klinikken til de nuværende lokaler i det historiske hus på Østre Alle, hvor de blev til Mariagerfjord Kiropraktorerne.

John har igennem hele sit virke været politisk aktiv, hvor han har siddet i bestyrelsen for Dansk Kiropraktorforening og bestyrelsen for Kiropraktor Kredsforening Nordjylland. Han har desuden jævnligt deltaget i diverse faglige og politiske fora. Aktuelt sidder han i samarbejdsudvalget for kiropraktik i Region Nordjylland.

Susanne Bach

Kiropraktor, Ejer

Uddannet ved Syddansk Universitet i 2006, hvorefter hun gennemgik sin turnus og efterfølgende blev ansat i Kiropraktisk Klinik i Hadsund. I 2018 blev hun medejer sammen med John, hvor de i 2019 sammen flyttede klinikken til de nuværende lokaler på Østre Alle og blev til Mariagerfjord Kiropraktorerne.

Susanne er aktiv både i det lokale foreningsliv og i Kiropraktor Kredsforening Nordjylland hvor hun har siddet som formand siden 2010 og i samarbejdsudvalget for kiropraktik i Region Nordjylland. 

Jacob Toft Vestergaard

Kiropraktor

Uddannet ved Syddansk Universitet i 2011, hvorefter han har været flere steder på Sjælland og i København før han fandt til det nordjyske, hvor han de sidste 3 år har arbejdet i Aalborg.

Jacob har altid været politisk aktiv og har siddet som bestyrelsesmedlem i Kiropraktor Kredsforening Hovedstaden og siden 2017 bestyrelsesmedlem i Dansk Kiropraktorforening. Derudover har han været tilknyttet Forskningsenheden for Almen Praksis i Aalborg og har undervist kandidatstuderende i muskuloskeletal fysioterapi på Aalborg Universitet.

Lene Bach

Sekretær

Lene er uddannet farmakonom, men kom ind i klinikken først som afløser, da den lå i Storegade som Kiropraktisk Klinik og da John overtog klinikken i 1989 som fast sekretær, hvor hun har stået for alt det administrative siden.

Ilse Pedersen

Sekretær

Ilse er uddannet kontorassistent og social- og sundhedshjælper. Hun har tidligere arbejdet som kliniksekretær hos en kiropraktor i Kolding inden hun kom her til klinikken i 2020.

Kathrine

Sekretærafløser

Nogle vil få chancen for at møde Kathrine som er vores faste sekretærafløser. Kathrine er igang med at læse til kiropraktor ved Syddansk Universitet.

Studerende

Stud.manu.

Man vil fra tid til anden opleve at vi har studerende i klinikophold som en del af deres studie.